Fruit and Plant Beer Tasting - LIMITED EDITION
Temaet er øl tilsat frugter, planter og urter
Normalt brygges øl indeholdende 4 elementer, nemlig malt, vand, gær og humle.I vinens verden er der et begreb “terroir-begrebet”, hvilket handler om at vinen får karakter af det område, druerne har vokset. Når det handler om øl så taler ingen om, hvor det vi tilsætter kommer fra, hverken byg, humle eller vand. Men som bryggere har vi en mulighed som nok er utænkelig i vinens verden, nemlig at tilsætte bær, planter, urter og andet til vores øl.
Derfor har vi til denne ølsmagning valgt at have fokus på det at tilsætte bær, planter og urter til øl, for at skabe unikke og lokale smagsoplevelser. Denne ølsmagning indeholde en række øl tilsat naturens egne smagsgivere, nemlig, jordbær, citron, hyldebær, hyben og porse, hvoraf de sidste 2 er lokale råvarer fra Fjand området, plukket af lokale beboer fra området.
I vil denne aften komme til at smage på 8 forskellige øl fra Bøllingsø Bryghus og Tapwaw Håndbryg. De 6 af øllene vil indeholde frugter og planter, og de sidste vil være traditionelle øl, vi skal jo tilbage til virkeligheden.
I vil under ølsmagningen blive ledsaget af små fortællinger om tanker og anekdoter bag disse øl, og vil forhåbentligt blive godt underholdt af de 2 bryggere
Brygmester David Aggus, Bøllingsø Bryghus og Lars Kris, Tapwaw Håndbryg
Max. antal deltagere: 50 personer
Pris: 130 kr. (inkluder smagsprøver samt snacks undervejs) - øl kan købes med hjem efterfølgende.
Tilmelding på forhånd - skriv navn og antal til info@fjandbadeby.dk
Efter smagningen, tænder vi op i grillen, så det er muligt at købe grillpølser m/tilbehør for de som er blevet sultne undervejs.